Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Rosa Limone Extrait De Parfum 50ml

313,60 KM

Parfemski ekstrakt

Availability: Na zalihi

Dodaj na popis želja
Dodaj na popis želja
SKU: NNOTE04010 Kategorije: , , Oznaka:

INSPIRACIJA:
Iz braka bez presedana između Ruže i Limuna rođena je eklektična mješavina, s kontrastnim nijansama uzvišene vitalnosti.

ROSA LIMONE

Iz neviđenog braka između Ruže i Limuna rađa se eklektična nota, s kontrastnim i uzvišenim nijansama, između kipućeg i slatkastog.
Čista vitalnost u tekućem stanju naglašena iskricom citrusa i iskričavim morskim notama, raskošna Damašćanska ruža lebdi na suncu, osnažujući srce od jasmina, geranija i ylang ylanga.
Priziva ljeto u vodenom vrtu, gdje se tromi vjenčići svjetlosti miješaju sa plemenitim drvećem i presijecaju sa sjemenkama ambrete i pačulija, osvajajući osjetila do srži.

GORNJE NOTE: Bergamot, slatki limun, mandarina, ružičasti grejp, morski akcenti
NOTE SRCA: Damaščanska ruža, jasmin, geranium, iris, ylang ylang
BAZNE NOTE: Jantar, sjemenke Ambrette, pačuli, agar drvo, sandalovina

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Rosa Limone Extrait De Parfum 50ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.