Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Michael Kors

Kada je Michael Kors 1981. osnovao svoju tvrtku, imao je jasnu ideju koga želi odijevati: jet set. Odrastao je obožavajući paparazzi slike ljudi poput Ali MacGraw, Stevea McQueena i Jacqueline Onassis dok su putovali svijetom, od grada do plaže i planine. Stalno su bili u pokretu, zaposleni koliko i lijepi, glamurozni i opušteni posvuda u svijetu.

Michael nikada nije izgubio tu viziju – 40 godina kasnije, on nastavlja dizajnirati za žene i muškarce koji vode brz tempo života, vole putovanja i žele glamuroznu, pragmatičnu odjeću i dodatke. U svijetu u kojem se želja za putovanjem osjeća nadaleko i naširoko, a mogućnost dokumentiranja i dijeljenja vlastitog života univerzalna, relevantnost Michaelove inspiracije nikad nije bila veća.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.