Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Furla

Furla je originalna modna luksuzna marka koja je definirala kategoriju prije više od 90 godina. Od 1927. godine marka je posvećena stvaranju luksuznog asesoara koji je dostupan širokoj publici potrošača. Kao jedina talijanska marka u svojoj kategoriji, Furla se zalaže za kvalitetu, kreativnost i optimističnu, ali samouvjerenu osobnost.Karakterizira je talijanski stil života. Furla mirisi produžuju vrhunsku kvalitetu branda te izradu i suvremeni estetski dizajn sa svrhom da stvore „lifestyle” modne dodatke koji dijele svoj talijanski stav sa svijetom. Pozivaju kupce da istraže i izraze svoju osobnost.

Prikazuje se svih 8 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.