Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Payot

PAYOT je kozmetička marka s međunarodnom reputacijom, rođena 1920. godine iz izvanredne vizije jedne žene: Nadie Payot. Ispred svog vremena postala je jedna od prvih žena liječnika. Uključena u pokret za ženska prava, Nadia Payot rano je pokazala svoju predanost korištenju svoje medicinske, znanstvene i biljne ekspertize u proizvodima za njegu kože koje je razvila. Susret koji je promijenio život promijenio je njezinu viziju ljepote i odredio osnovne principe koji stoje iza njenog brenda. Kada je upoznala primabalerinu Anu Pavlovu, Nadia PAYOT shvatila je važnost tehnika za očuvanje ljepote i mladosti kože. Razvila je, a zatim upoznala svoje klijente s vježbama za lice, koje su bile izvor masaže s 42 pokreta, koja se i danas izvodi. Nadia PAYOT tada je stvorila liniju jedinstvenih tretmana ljepote koji su djelovali sinergijski s ovim tehnikama primjene. Imena legendarnih proizvoda poput Crème N°2 i Nutricia predstavljena su u prvom pariškom Institutu ljepote koji je otvoren 1925. godine. Rođen iz ovog kreativnog razdoblja na početku 20. stoljeća, obogaćen međunarodnom ekspanzijom, PAYOT je jedan od kultnih brendova za njegu kože koji su obilježili to doba i polaznik je temelja moderne kozmetike. Danas je marka nastavila zauzimati međunarodnu pozornicu, prisutna je u gotovo 70 zemalja i više od 7.500 prodajnih mjesta, institutima ljepote, lječilištima, parfumerijama, robnim kućama i ljekarnama. Kolekcija je uskladila miris, boju i teksturu. Karakteristično zaobljene kutijice su inspirirane ženskim oblinama. Učinite svoju kožu ljepšom uz pomoć kronoaktivne kreme iz kolekcije Blue Techni Liss, koja će kožu zaštititi od vanjskih agresivnih utjecaja. Linija My Payot se fokusira prije svega na posvjetljivanje kože. Želite li ujednačiti ten, preporučamo Payot CC kremu.

Prikazujemo 1–24 od 46 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.