Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

O NAMA

Martimex d.o.o. osnovao je g. Veljko Marton u nastojanju da se domaće tržište približi svijetu luksuznih proizvoda. Firma je nazvana po prezimenu osnivača i kombinaciji riječi import/export (uvoz/izvoz). Danas je Martimex specijalizirana trgovačka firma za uvoz, veleprodaju i maloprodaju kozmetike i parfema. U svom razvoju, firma se koncentrisala na selektivne proizvode, ekskluzivne parfeme koje distribuiraju vrhunskim parfimerijama.

Kroz godine rada sa nekim od najvećih imena u svijet kozmetike, Martimex d.o.o. je prikupio bogat portfelj robnih marki koje zastupa i distribuira: Versace, Moschino, Salvatore Ferragamo, Naj Oleari, Dsquared2, Atkinsons, Philipp Plein, Elie Saab, Guerlain, Trussardi, Laura Biagiotti, Diego dalla Palma, Algologie, Furla, Teaology, Payot, John Frieda,…

Osim distribucijske i veleprodajne djelatnosti, Martimex ima uspješan i razvijen trgovački lanac, koji se sastoji od 3 parfimerije u Sarajevu, Mostaru i Zenici. Ekskluzivno predstavljamo i niche brandove u našim parfimerijama. Neki od njih su Memo Paris, Chopard, Atkinsons, The Merchant of Venice, Dr. Vranjes Firenze, Korloff, Birkholz, Eisenberg, Brunello Cucinelli.

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.