Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Korloff

Korloffova priča počinje najzagonetnijim dijamantom na svijetu, jedinstvenim grubim crnim dijamantom od 200 karata, izrezanim u 88-karatni briljantni dragulj. Prema legendi, ovaj nevjerojatni dragulj pripadao je plemenitoj ruskoj obitelji Korloff-Sapojnikoff, koja ga je generacijama čuvala kao obiteljski talisman, prije nego što je napustila Rusiju 1917. godine.

Linija MÉMOIRE prati Korloffove svjetske ekspedicije u potrazi za susretima s najpoznatijim kupcima ili pronalaskom najizvanrednijeg dragog kamenja, oživljavajući Korloffova osjetilna sjećanja u šest opusa. Šest poziva za uranjanje u zanosni svijet draguljara.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.