Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Declaré

40 godina znanja i strasti, u kombinaciji s vizijom: Tradicija i inovacija su lajtmotiv. Kozmetički brend DECLARÉ Switzerland ostao je vjeran svojim načelima: 1978. godine tvrtka je razvila prvu liniju kozmetike za osjetljivu kožu u cijelom svijetu. Ova čvrsta osnova i dosljedni, inovativni razvoj proizvoda omogućili su nastavak formuliranja visokokvalitetnih proizvoda za njegu osjetljive kože. Danas DECLARÉ i dalje ispunjava očekivanja osjetljive kože, ispunjava želje i zahtjeve žena i muškaraca diljem svijeta. Glavni ured nalazi se na obali Bodenskog jezera i u njemu se nalazi najsuvremeniji centar za distribuciju, obuku i logistiku. Brend DECLARÉ trenutno je dostupan u više od 51 zemlje svijeta.

Prirodno, osjetljiva koža je tanja, delikatnija i finija od “normalne” kože. Mnogo brže i intenzivnije reagira na čimbenike okoline i unutarnje utjecaje, poput stresa. To može dovesti do svrbeža, promjena na površini kože, pa čak i preranog starenja kože. DECLARÉ-ove znanstvene inovacije u području njege osjetljive kože međunarodno su priznate. Ta su otkrića utjelovljena u visoko učinkovitim proizvodima koji omogućuju njegu i za najosjetljiviju kožu.

Prikazuje se svih 24 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.