Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex

Elie Saab

Dok nije lansirao svoj debitantski miris, Elie Saab Le Parfum, ovaj je libanonski dizajner bio dobro čuvana tajna koju su dijelile neke od najelegantnijih i najbolje odjevenih žena na svijetu: tvorac lijepih haljina koje su često ukrašene draguljima i koje su referirale na njegovo libanonsko podrijetlo, a opet izgledale tako savršeno na glamuroznom crvenom tepihu… Maestro parfema Francis Kurkdjian bio je odabran da bogatstvo dizajnerovog djela oživi mirisnim notama i harmonijama. I sada, pored toga što žene koje nose njegovu odjeću izgledaju prelijepo, izrađuje i mirise zbog kojih se osjećaju prekrasno.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.