Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex
DOSTAVA I ISPORUKA

Svu naručenu robu možete preuzeti u našoj poslovnici koju odaberete prilikom kupnje nakon što vas kontaktiramo da je spremna za preuzimanje. Paket također možemo dostaviti na željenu adresu svaki radni dan putem dostavne službe In Time. Više o njihovim uvjetima poslovanja možete saznati ovdje.

Cijena dostave iznosi 9,00 KM. Za narudžbe iznad 65,00 KM dostava je besplatna. Dostavu vršimo isključivo na području Bosne i Hercegovine.

Roba naručena putem Internet trgovine biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.