Dragi kupci, zbog preuređenja, web narudžbe koje napravite u periodu 26. 7. – 9. 8., bit će isporučene najkasnije 14. 8. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Martimex
OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem Martimex internetskih stranica potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Općim uvjetima poslovanja. Martimex internet stranice možete koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Martimex internet trgovini (web shop) je Martimex d.o.o, a Kupac robe je posjetitelj internet stranice martimex.ba koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupnjom putem Internet trgovine sklapa se ugovor na daljinu. Kupoprodajni ugovor smatra se sklopljenim kada Kupac potvrdi narudžbu na Internet trgovini.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba, odnosno pravna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Putem Internet trgovine kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama martimex.ba.

Član Martimex Loyaly Card programa je prije početka naplate na prodajnome mjestu obvezan predočiti ili u slučaju online kupnje upisati u napomenu broj kartice Martimex Loyalty Card kako bi se na njoj evidentirala potrošnja, odnosno radi ostvarivanja prava na popust pri kupnji.

Prihvaćanjem Općih uvjeta kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i točni.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeće su/primjenjuju se u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja.

Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na adresu e-pošte [email protected].

Martimex d.o.o. nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na martimex.ba. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne greške u opisu proizvoda ne odgovaramo i nastojat ćemo ih izbjeći redovitim održavanjem.

Popusti i akcije se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

Sve su cijene izražene u konvertibilnim markama (KM) i uključuju porez na dodanu vrijednost. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Prijavite se na Martimex newsletter

Ostvarite 10% popusta prilikom sljedeće kupovine i prvi otkrijte sve o najnovijim proizvodima, akcijskim i ekskluzivnim ponudama te posebnim događanjima.

Prijavom dajete suglasnost da adresu e-pošte koristimo za slanje našeg newslettera i slažete se s pravilima privatnosti.